MANİSA / TURGUTLU - Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Ock

Bu vatan için çarpışarak gazi olan köyümüz sakinlerinden Mehmet ERYILMAZ'ı ziyaret ederek sohbet ettik.

Ara

İlçemizde bulunan Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Bölümü Öğrencileri okulumuz kütüphanesini zengileştirme adına kitap hediye ettiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Nis

4.Sınıf Öğrencilerimiz yaşlı ziyaretinde.

Nis

Okulumuz 3.Sınıf Öğretmenleri öğrencileri ile birlikte İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler.

Mrt

OKULUMUZ YENİ ŞAİRİ İMZA GÜNÜNDE,YAZMIŞ OLDUĞU ŞİİRLERİNİN KİTABINI İMZALADI.

Mrt

Manisada Türkçe Seferberliği Projesi kapsamında okulumuz proje ekibi Behrin KÖSELİ,Gökçe KURŞUNCU,İpek ÇAĞLAR Türkçe Koridoru dizayn ederek farkındalık oluşturdular.

Şbt

Sivil Savunma günü ve Deprem Haftası kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Ock

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönemi bugün sona erdi.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası (Yerli Malı) geniş bir katılımla kutlandı.

Ara

İlçemizde faaliyet gösteren Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Teknoloji Fakültesi öğrencileri okulumuz öğrencilerine kodlama eğitimi verdiler.

Öğrencilerimiz Türkçe Dersi Kapsamında Müze Etkinliği Düzenlediler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramını coşkuyla kutladık.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda bir başkadır. Gelenek değişmedi en eğlenceli 23 Nisan okulumuzdaydı. Öğrencilerimizin mutluluğu herşeye değerdi. Bu mutluluğu onlara yaşatabildiysek ne mutlu. Velilerimize ve öğretmenlerimize katkıları için teşekkür ederiz.