MANİSA / TURGUTLU - Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars İlkokulu

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN OKULUMUZ KÜTÜPHANESİNE KİTAP KATKISI

İlçemizde bulunan Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Bölümü Öğrencileri okulumuz kütüphanesini zengileştirme adına kitap hediye ettiler.

İlçemizde bulunan Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Bölümü Öğrencileri bu yıl açılan okulumuzun kütüphanesini zenginleştirmek adına öğrencilerimizin faydalanacağı kitapları kütüphanemize kazandırdılar.Kitap okuma alışkanlığının hızla azaldığı günümüzde öğrenimlerini ilçemizde sürdüren üniveresite öğrencilemiz anlamlı bir bağışta bulundular.Kendi imkanları ile temin ettikleri kitapları okulumuza hediye ettiler.Kazandırdıkları kitapların yanı sıra okuma alışkanlığının artırılabilmesi için yapmış oldukları bu davranış ülkemiz ve bizler adına umut verici ve çok değerli.Gençlerimizin göstermiş olduğu nazik ve güzel hareket için öğrencilerimiz adına kendilerine çok teşekkür ederiz.

22-12-202322-12-202322-12-202322-12-2023

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 15:55 - Görüntülenme: 111